Billettsalg

Billettsalg

Vi hjelper deg

Christiania Teater er et fullservice teater. Vi hjelper eksterne produsenter/arrangører som ønsker å leie teatersalen for å selge billetter på det åpne markedet til egne sceneproduksjoner.

Christiania Teater er tilknyttet Eventim sitt billettsystem som har en eksklusiv avtale med oss. Vi hjelper til med alt rundt billettsalget fra organisering av gruppesalg til oversiktlig oppgjør over innkomne billettinntekter. Alt av billettsalg går uten unntak gjennom teaterets bruker hos Eventim.

Som arrangør står du selv fritt til å prissette billetter. Vi anbefaler deg å benytte våre tre forhåndsinndelte priskategorier som er satt opp etter plassering og sikt til scenen og vi kommer gjerne med innspill til hva de tre ulike prisene bør ligge på ut fra tittel og størrelse på produksjonen.

Det vil tilkomme servicegebyr etter Eventims satser:


Det vil i tillegg påregnes 30,- per billett i garderobeavgift. Dette dekker bemanning av garderobe og billettører.

Arrangør er selv ansvarlig for å markedsføre sine produksjoner men vi hjelper selvsagt til med å profilere samtlige forestillinger på huset via våre flater (innendørs digitale skjermer, hjemmeside, nyhetsbrev, sosiale media m.m.)

Billetter kan også bestilles på Eventim.no eller via deres kundeservice på telefon (+47) 21 95 92 00 som er åpen mandag-torsdag 9:30-16:00 og fredag 9:30-15:30.