Håvard Sommernes

Håvard Sommernes

LYSDESIGN

Håvard Sommernes, opprinnelig fra Bodø, er en dyktig lysdesigner med utdannelse fra Nordisk Institutt for Lys og Scene. Hans omfattende erfaring spenner over live-konserter, TV-produksjoner og musikalshow.

I snart åtte år har Håvard reist land og strand og jobbet fast med både Sondre Justad og Julie Bergans liveopptredener. Dette inkluderer alt fra store arenashow til mindre klubbevents. I flere år har han også jobbet som lysdesigner på TV-produksjonen "Skal Vi Danse" og som bordoperatør og programmerer i lysteamet på Melodi Grand Prix.

I den senere tiden har Håvard vært inn og ut av Oslo Spektrum der han har stått for blant annet lysdesign og avvikling av flere spektakulære produksjoner som musikalshowet "We Will Rock You", Sondre Justads to doble kvelder, rapgruppa Undergrunns spektrum-debut, DJ-duoen Broilers intense show, og Staysman sin "hjemme"-fest.

Håvard er kjent for sin brede og allsidige erfaring innen lysdesign, bordoperatør og programmering. Han er medgrunnlegger og driver design-selskapet "Filament" sammen med andre talentfulle individer.