John Barkved Leirvik

John Barkved Leirvik

ENSEMBLE + EKKO EKKO

John kommer fra Stavanger og er utdannet skuespiller og musikalartist fra Bårdar Akademiet, der han nå er aktiv innen kommersiell scenekunst med bredde i musikal.

Hans første møte med teaterlivet var på barne- og ungdomsteateret i Stavanger «Den Norske Showskolen». Her spilte han sin første musikal ANNIE. I ettertid av samt under musikalutdannelsen på Bårdar Akademiet, har han medvirket i flere musikalproduksjoner (deriblant UNGEN, LITTLE SHOP OF HORRORS, INTO THE WOODS, URINETOWN, HAIR og KRISTIN LAVRANSDATTER). Han har også gjort ulike glimt i flere norske reklamer og spillefilmer.

Mange vil nok allikevel si at de gjenkjenner hans ansikt mer fra Dyreparken i Kristiansand og innen Kaptein Sabeltann Universet. Her har han jobbet aktivt som skuespiller i så langt 6 år. Med hans kjente karakterer, gribben «Gregor» og sjørøveren «Isak». I tillegg til dette har han i parken også spilt «Portvokteren» for Spøkelseshuset, og «Løvemannen» i Sirkus Jesper / Kardemomme by.

Ved siden av musikal og teater har han danset i dansekompani, spilt gitar i flere storband og er også utdannet pedagog fra Universitetet i Oslo.