Therese Cleve-Stiansen

Therese Cleve-Stiansen

Danser

Therese begynte på danseskole da hun var litt over 2 år gammel, og dette tente en lidenskap for dans som nå utgjør en betydelig del av hennes identitet. Hun har hele 13 NM gull, tittel som nordisk mester og en bronsemedalje i ungdom-VM.

I 2006 ble hun invitert til å delta som profesjonell danser i første sesong av TV 2-programmet «Skal vi danse», og var å se på skjermen hele 7 sesonger. Videre dukket Therese opp med sitt faste bidrag på «God morgen Norge» i 2 hele sesonger, der hun viste hvordan dans kan være en effektiv treningsform. Sjekk ut mer om hennes treningskonsept Movimenti på www.thereseclevestiansen.no. Der kan du også se miniserien «Hvilken dans er du?» Produsert av henne selv, med en rekke kjente gjester.

Therese er også kjent koreograf og er vant til større sceneproduksjoner. I 2007 og 2008 var hun med å koreografere, produsere og danse i forestillingen «Rhythm» som ble satt opp på Christiania Teater, Chat Noir og flere andre store scener rundt om i landet.

I dag jobber Therese med å inspirere mennesker til å bli tryggere i seg selv fysisk, mentalt og emosjonelt. Det gjør hun gjennom coaching, dataprogram og foredrag.

Gjennom høsten vil hun fungere som rådgiver, koreograf og danser for The Professionals.

Foto: Sofie Arnesen Hodne