Henrik Mestad

Henrik Mestad

Kan du nevne hundre ting som gjør livet fantastisk? Tusen? Hva med en million? I denne feel-good forestillingen møter vi skuespiller Henrik Mestad og du kan nå få oppleve den på ditt neste arrangement på Christiania Teater.

Alle fantastiske ting er historien om gutten på sju år som får en idé på sykehusets venteværelse etter at moren prøvde å ta livet sitt. I et forsøk på å hjelpe sin kronisk deprimerte mor, lager sønnen en liste over ting som gjør livet verdt å leve. Listen blir til et livslangt prosjekt. Mange år og tusen bidrag senere har den fått sitt eget liv, og fulgt gutten gjennom vanskelige og lykkelige perioder i hans liv. Dette annerkjente enmannsshowet er en hyllest til det tilsynelatende ubetydelige, som å sykle i nedoverbakke.

​Gjennom improvisasjon, humor og i samspill med publikum inviterer Henrik deg med inn i historien. En historie som har sjarmert publikum verden over; en varm, morsom og oppløftende historie om alle fantastiske ting som gjør livet verdt å leve, og som berører oss alle. Regi er ved Bjarte Hjelmeland.

​Henrik kan også bookes som konferansier. Ta kontakt for mer info eller bestilling