Opplev rå og lidenskapelig italiensk musikk på Christiania Teater!

Den anerkjente italienske trekkspilleren Roberto Palermo har innledet et spennende musikalsk samarbeid med Oslo kammerorkester. Sammen presenterer de nå konserten "MediterriAnima!"

"MediterriAnima" er et ordspill som antyder forbindelsen mellom Middelhavets varme og sjelslivet.

Den originale musikken til Roberto Palermo med arrangementer gjort av maestro Renzo Ruggeri, inspirerer til livlig musikk med enkle og dyptfølte melodier. Den lidenskapelige musikkstilen beveger seg mellom delikat melankoli og uhemmet glede.

Oslo kammerorkester består av et 20-tall musikere med en spesiell forkjærlighet for kammermusikk. De framfører hovedsakelig et klassisk repertoar (f. eks. julekonsertene i Sagene kirke), men har også spilt sør-amerikansk musikk, cubansk musikk, skotsk folkemusikk og improvisert musikk. 

De har et særlig fokus på unge dirigenter og musikere, som sammen med Oslo Kammerorkester kan få trening i å lede et orkester og framstå for et publikum.

Info

Dato: Søndag 5. mars 2023
Tid: 18:00
Billetter: 400,- inkludert billettavgift og garderobe

Sponset av smak av Italia, Scarpetta pasta bar, Bacco vin bar. I samarbeid med Oslo Kammer Orkester, Oslo Kommune, Tiranti fisarmoniche Castelfidardo