Silent Disco

Silent Disco

Om du ikke har prøvd det har du gått glipp av noe! Silent Disco er en helt unik måte til å ta festen til det neste nivået!

Konseptet er enkelt. Du får utdelt et trådløst headset med en volumkontroll og tre kanaler. Hver kanal har sin farge og alle kan se hvilken kanal du lytter til ved å se på fargen som lyser opp ditt headset.

​Hva som spilles på den respektive kanalen kan variere. Det kan være en live Dj på hver av kanalene som konkurrerer i å ha flest av sine kanaler representert på dansegulvet, s.k. "Battle of the Dj's", eller du kan ha Spotifylister ala best of the 80's, schlagers eller rock.

​Det er noe som skjer når man har musikken så tett til øret, man mister hemningene, danser og synger med. Og plutselig er det allsang fra en gjeng som lytter til en annen kanal og da er det bare å skifte for å henge seg på.

​For ikke å snakke om hvordan det låter om du tar av deg hodetelefonene og lytter til hundrevis av sangglade gjester som synger i hver sin toneart og til ulike sanger.

​Silent Disco passer dessuten perfekt på Christiania Teater da vi må være forsiktig med høyt volum i høytalerne etter kl. 23 pga hotellrommene rett over teatersalen.

​Dette MÅ du prøve! Ta kontakt for mer info eller bestilling!