Stardust

Stardust

Hilde Louise Asbjørnsens kritikerroste og Hedda-nominerte forestilling tar oss med tilbake til det forrige århundre og hennes største heltinner. Sammen med sin swingende jazz-trio forteller hun historier om synd, skam, ekstase og ambisjoner på oldemors tid. Nå kan du oppleve hele eller deler av forestillingen på ditt neste arrangement på Christiania Teater!

Historien er skrevet av Hilde Louise og hennes medforfatter Teodor Janson og omhandler åtte utrolige kvinneliv på den tiden da jazz var rock’n roll Med et tegneserieaktig glimt i øyet og ved hjelp av noen av århundrets største jazz-hits forteller hun om skjebnen til sine største musikalske heltinner: Bokken Lasson, Mae West, Bessie Smith, Josephine Baker, Marlene Dietrich, Edith Piaf, Billie Holiday og Marilyn Monroe.

​«Stardust» er et sjokkerende og inspirerende show om dekadense, skam, ekstase og ambisjon på oldemors tid. Med seg på scenen har Hilde Louise en levende jazz-trio som er sterkt delaktig i å transportere oss fra New York i «de glade 20-åra», via Berlin på sitt mørkeste, Paris på sitt villeste og Kristiania på sitt mest uskyldige…

​Du kan også leie Hilde Louise som konferansier eller sammen med Dixie-bandet Swing' It!

Ta kontakt for mer informasjon eller bestilling!